28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Чистење диви депонии и отпад околу летниковците на е. Младост

Изминатиов викенд Секторот Комунална хигиена исчисти дива депонија кај подвозникот на пристапниот пат до е. Младост и отпадоци околу летниковците на брегот од езерото.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.