ДОМА / Вести / Чистење и косење во кругот на Резервоар и препумпна станица Теќе

Чистење и косење во кругот на Резервоар и препумпна станица Теќе

Во рамки на есенското одржување на резервоарите за вода во градот, расчистен и искосен е теренот околу Резервоарот и препумпната станица Теќе.

Исто така, проверете

Поправен е фотоволтаичниот систем на градската депонија

На градската депонија поправен е фотоволтаичниот систем за производство на електрична енергија, со што повторно …