ДОМА / Вести / Чистење и метење на ул. Вардарска и влезот во градот

Чистење и метење на ул. Вардарска и влезот во градот

Работниците од Секторот Комунална хигиена денеска работат на чистење и метење на влезниот пат во град Велес (од мостот на Башино село кон градот) и ул. Вардарска од наносите од ризла и прашина.

Потоа:

Исто така, проверете

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019

Успешно се спроведе акцијата за чистење на животната средина, во која учество зедоа вработени од …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *