ДОМА / Вести / Чистење и поправка на канализациона шахта – гимназија Кочо Рацин

Чистење и поправка на канализациона шахта – гимназија Кочо Рацин

Зад гимназијата Кочо Рацин, веднаш до игралиштето, капак од канализациона шахта бил искршен, а потоа шахтата била наполнета со отпадоци и смет. Шахтата е исчистена, а капакот на шахтата е заменет со нов.

Исто така, проверете

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019

Успешно се спроведе акцијата за чистење на животната средина, во која учество зедоа вработени од …

Започна есенското садење на дрвја на јавните зелени површини во градот

По налог на Општина Велес, започна есенското садење на листопадни и зимзелени високорастечки садници на …

Поправен е фотоволтаичниот систем на градската депонија

На градската депонија поправен е фотоволтаичниот систем за производство на електрична енергија, со што повторно …

Свечено пуштен во употреба паркот кај комплекс згради Узус

Во пресрет на 9 Ноември, Денот на ослободувањето на градот Велес, свечено беше пуштен во …

Поставени жардињери со цвеќе на ул. Благој Ѓорев