14/05/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Чистење кај детското игралиште во Градски парк

Денеска, 12.03.2019 година, вработените од Секторот Комунална хигиена чистеа кај детското игралиште (Скејт парк) во Градскиот парк.

Пред:

Потоа:

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.