Чистење на атмосферската канализација и шахти (25.11.2021)

Чистење на атмосферската канализација и шахти (25.11.2021)

Денес (25.11.2021 година), после најавите за дождливо време во наредните денови, ЈКП Дервен започна со чистење на атмосферската канализација и шахтите на места кои се критични во случај на порој.