26/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Чистење на дворното место на училиштето Панко Брашнар

По налог на Општина Велес, денеска (19.08.2019 година) се крои обраснатото зеленило, се коси тревата и се чисти од отпадоци и растителен отпад дворното место на училиштето Панко Брашнар.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.