ДОМА / Вести / Чистење на Дервенски поток и игралиштето кај Потокот

Чистење на Дервенски поток и игралиштето кај Потокот

По налог на Општина Велес, денеска (24.07.2019) од насобран отпад и отпадоци се чисти Дервенски поток и игралиштето кај Потокот.

Исто така, проверете

Исчистена дива депонија на ул. Димитар Влахов

По налог на Општина Велес, денеска (18.09.2019 година), исчистена е дива депонија на ул. Димитар …