26/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Чистење на диви депонии на левиот брег на р. Вардар

Денеска, 21.02.2019 година, вработените од Секторот Комунална хигиена започнаа со чистење на диви депонии долж левиот брег на р. Вардар. Денеска се чисти на потегот од Мало мовче до Стар мост.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.