ДОМА / Вести / Чистење на диви депонии на ул. Петре Прличко

Чистење на диви депонии на ул. Петре Прличко

По налог на Општина Велес, денеска (26.08.2019 година) се чистат диви депонии на ул. Петре Прличко.

Исто така, проверете

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019

Успешно се спроведе акцијата за чистење на животната средина, во која учество зедоа вработени од …