ДОМА / Вести / Чистење на зелените површини долж улица Вардарска

Чистење на зелените површини долж улица Вардарска

Секторот Паркови и зеленило денеска (04.03.2019) работат на чистење на зелените површини долж улица Вардарска.

Исто така, проверете

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019

Успешно се спроведе акцијата за чистење на животната средина, во која учество зедоа вработени од …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *