ДОМА / Вести / Чистење на зелените површини – ул. 11 Октомври и сквер Симпо

Чистење на зелените површини – ул. 11 Октомври и сквер Симпо

Денеска (01.03.2019) вработените од Сектор Паркови ги чистат зелените површини околу станбените згради на ул. 11 Октомври и сквер Симпо.

Исто така, проверете

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019

Успешно се спроведе акцијата за чистење на животната средина, во која учество зедоа вработени од …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *