28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Чистење на зелени површини на повеќе локации во градот

Секторот Паркови и зеленило заврши со чистењето на зелените површини на неколку различни локации во градот: долж ул. Лазо Осмаков, сквер кај Градски саат и долж ул. Никола Карев.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.