13/05/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Чистење на зелени површини – 19.03.2019

Исчистени се од смет и отпадоци зелените површини на ул. Живко Фирфов и околу зградите на ул. 11 Октомври.

ул. Живко Фирфов:

Околу зградите на ул. 11 Октомври:

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.