28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Чистење на отворен простор на е. Младост во пресрет на Ендуро трката

Денеска (22.05.2019), по налог на Општина Велес, Секторот Комунална хигиена чисти отворен простор на е. Младост, каде во недела (26.05.2019) ќе се одржи Ендуро мото трка.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.