28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Чистење на паркот под Железен мост

Денеска (27.02.2019) вработените од Секторот Паркови започнаа со акција за чистење на зелената површина во паркот под Железен мост. Поради големата загаденост од смет и отпадоци, акцијата ќе трае повеќе денови.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.