ДОМА / Вести / Чистење на повеќе локации на ул. 11 Октомври

Чистење на повеќе локации на ул. 11 Октомври

Денеска (14.05.2019), Секторот Комунална хигиена чисти на повеќе локации на ул. 11 Октомври (околу зградите, гаражите и плочникот над гаражите).

Исто така, проверете

Миење на ул. Благој Ѓорев

Денеска (22.05.2019) по налог на Општина Велес, Секторот Комунална хигиена врши миење на ул. Благој …