30/07/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Чистење на просторот кај кафулињата на ул. Благој Ѓорев

Вработените од Секторот Комунална хигиена денеска (11.03.2019) го чистат просторот под кафулињата на ул. Благој Ѓорев, како и просторот меѓу нив.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.