28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Чистење на снег долж градските улици

Во тек е чистење на снегот од тротоарите долж ул. Борис Трајковски, ул. Панко Брашнар, левата страна на ул. Благој Ѓорев (од н. Тунел до Пошта), ул. Алексо Демниев, Младински парк и околината на зградата на Општина Велес.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.