23/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Чистење на ул. АСНОМ и во Индустриска зона

Денеска, 14.03.2019, вработените од Секторот Комунална хигиена темелно ја исчистија ул. АСНОМ (од спој со ул. Индустриска до Топилница), како и во Индустриска зона од спој со ул. Индустриска до новиот погон на фабриката Димко Митрев.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.