13/05/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Чистење на ул. Павел Шатев и ул. Белградска

Денеска (21.05.2019), по налог на Општина Велес, Секторот Комунална хигиена изврши чистење и миење на ул. Павел Шатев и ул. Белградска.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.