ДОМА / Вести / Чистење околу Технолошко-техничкиот факултет

Чистење околу Технолошко-техничкиот факултет

По налог на Општина Велес, денеска (17.10.2019 година) се чисти пристапот и околината на Технолошко-техничкиот факултет.

Исто така, проверете

УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019

Успешно се спроведе акцијата за чистење на животната средина, во која учество зедоа вработени од …