17/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Чистење околу урбаните заедници во Велес

Вработените од Секторот Комунална хигиена денеска (22.02.2019) чистат смет и отпадоци околу урбаните заедници Алексо Демниев и Трајче Панов, како и во дворното место на поранешното кино.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.