17/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Известување 01.04.2011

Ги известуваме нашите корисници дека поради неопходни работни активности на Резервоар и Хидрофорска станица Р8 на ул. Сараевска, водоснабдувањето ќе биде прекинато кај оние корисници што се снабдуваат со вода за пиење од оваа хидрофорска станица во периодот од 10:00 до 11:30 часот денеска.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.