Комуналците го исчистија Потокот
РЕ Комунална хигиена го чисти „Потокот“
Започна 2та фаза од реконструкцијата на Градскиот парк
ЈКП Дервен работи на реконструкција на Градскиот парк
Работни активности на градските гробишта
Известување 01.04.2011