17/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Известување 13.01.2011

Ги известуваме граѓаните дека поради дефект на водоводна линија на ул. Луј Пастер, денеска на 13.01.2011 година, во 11 часот ќе биде прекинато водоснабдувањето на ул. Камка Тоцинова, ул. Киро Чауле и дел од ул. Луј Пастер.
Работните тимови на РЕ Водовод ќе вложат напори да го отстранат дефектот во најкус можен рок.
Благодариме за разбирањето.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.