28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Известување 20.01.2011

Ги известуваме нашите корисници дека поради дефект на водоводна линија на ул. Богдан Каракостев, денеска, на 20.01.2011 год. во периодот од 12:00 до 14:00 часот, поради неопходни работни активности за отстранување на дефектот, водоснабдувањето ќе биде прекинато на ул. Богдан Каракостев и ул. Ганчо Хаџи Панзов.

Благодариме за разбирањето.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.