ДОМА / Главно Мени / Организација / Р.Е. Заеднички служби

Р.Е. Заеднички служби

Р.Е. Заеднички служби

Работната единица Заеднички служби се состои од следните оддели:

  • Комерцијално одделение;
  • Правно одделение;
  • Инвестиционо техничко-развојно одделение;
  • Сметководствено одделение

Исто така, проверете

Р.Е. Пазари

Р.Е. Пазари Одржувањето и управувањето со пазарите на мало се врши преку работната единица "Пазари". …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *