ДОМА / Главно Мени / Организација / Одбор за контрола над материјално финансиско работење

Одбор за контрола над материјално финансиско работење

Членови на Одбор за контрола над материјално финансиско работење

1. Лазар Ѓошев – Претседател

2. Маре Михајловска Палашева – Заменик претседател
3. Александар Шутев – Член
4. Павлина Николовска – Член
5. Цветанка Карова Андреева – Член

Исто така, проверете

Р.Е. Пазари

Р.Е. Пазари Одржувањето и управувањето со пазарите на мало се врши преку работната единица "Пазари". …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *