17/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Работни активности на градските гробишта

РЕ Комунална хигиена масовно работи на уредување на двете локации на старите градски гробишта кај црквите Св. Пантелејмон и Св. Спас. Заврши чистењето на гробиштата од смет и неорганизирано зеленило, а во тек се градежните работни активности за поставување на капија на гробиштата кај црквата Св. Пантелејмон и  реконструкцијата на ѕидот од левата страна на капијата.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.