28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Известување 21.01.2011

ЈКП Дервен ги известува своите корисници дека поради неопходни работни активности на водоводна линија, денеска, на 21.01.2011 год, од 9:30 часот водоснабдувањето ќе биде прекинато на ул. Јовче Ќучук.

Благодариме за разбирањето.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.