10/04/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

ИЗВЕСТУВАЊА

1 min read

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна инсталација, денеска (07.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Богдан...

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.