ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА (Страна 4)

ИЗВЕСТУВАЊА

Прекин на водоснабдувањето на ул.Првомајска, ул.Партизанска и с. Горно Оризари

Поради дефект на водоводна линија, денеска (17.09.2019 година), прекин на водоснабдувањето ќе има на ул.Првомајска, ул.Партизанска и во с. Горно Оризари, од 11:00 часот до завршување на работите.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето на ул. Белградска

Поради работни активности за реконструкција на водоводна линија, денеска (17.09.2019 година) прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Белградска, од 11:00 часот до завршување на работите.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето на ул. Коле Неделковски

Поради неопходна интервенција на водоводна инсталација, денеска (13.09.2019 година) прекин од 1 час ќе има на водоснабдувањето на ул. Коле Неделковски, од 09:00 часот.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето во с. Горно Оризари

Поради дефект на водоводна линија, прекин на водоснабдувањето има денеска (04.09.2019 година) во с. Горно Оризари. Работен тим е на терен и се работи на отстранување на дефектот. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето на дел од ул. Васил Ѓоргов и ул. Славе Петков

Поради неопходни работни активности на водоводна инсталација, прекин на водоснабдувањето ќе има денеска (04.09.2019 година) на дел од ул. Васил Ѓоргов и дел од ул. Славе Петков, во периодот од 09:15 до 10:15 часот. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето во н. Керамидна

Поради дефект на водоводна линија, денеска (04.09.2019 година), прекин на водоснабдувањето има во н. Керамидна. Работен тим е на терен и се работи на отстранување на дефектот. Се извинуваме за непријатноста.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето на ул. Кирил Пејчиновиќ

Поради неопходна интервенција на водоводна инсталација, денеска (03.09.2019 година), краток прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Кирил Пејчиновиќ, од 09:30 до 10:30 часот.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето на ул. Јовче Џипунов

Поради неопходна интервенција на водоводна инсталација, денеска (03.09.2019 година), краток прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Јовче Џипунов, од 09:15 до 10:15 часот.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето на дел од ул. Родна Ивева и ул. Ганчо Хаџи Панзов

Поради неопходна интервенција на водоводна инсталација, денеска (02.09.2019 година) прекин на водоснабдувањето ќе има на дел од ул. Родна Ивева и ул. Ганчо Хаџи Панзов, од 12:15 до 13:15 часот.

Повеќе »

Известување за прекин на водоснабдувањето на ул. Белградска

Ги известуваме жителите на ул. Белградска дека поради работни активности за поврзување на куќните приклучоци на реконструираната водоводна линија на оваа улица, во четврток (29.08.2019 година) од 8:00 часот ќе има прекин на водоснабдувањето, се до завршување на работите.

Повеќе »