ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА (Страна 6)

ИЗВЕСТУВАЊА

Прекин на водоснабдувањето на ул. Родна Ивева, Стојан Бурадин и Ганчо Хаџи Панзов

Поради дефект на водоводна линија, прекин на водоснабдувањето има на ул. Родна Ивева, ул. Стојан Бурадин и ул. Ганчо Хаџи Панзов. Се работи на отстранување на дефектот.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето на ул. Јовче Ќучук

Поради неопходна интервенција на водоводна инсталација денеска (25.07.2019) прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Јовче Ќучук од 10:45 часот во времетраење од околу два часа. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето на ул. Боге Николов

Поради неопходна интервенција на водоводна инсталација, денеска (25.07.2019) прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Боге Николов, од 09:45 часот во времетраење од околу два часа. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето на дел од ул. Љубљанска

Поради неопходна интервенција на водоводна инсталација прекин на водоснабдувањето ќе има на дел од ул. Љубљанска, од 13:15 часот во времетраење од околу два часа.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето во н. Керамидна

Поради неопходна интервенција на водоводна инсталација, прекин на водоснабдувањето ќе има денеска (24.07.2019) во н. Керамидна од 9:45 часот во времетраење од околу еден час.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето на ул. Питу Гули

Поради неопходна интервенција на водоводна инсталација, прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Питу Гули денеска (24.07.2019) од 9:45 часот во времетраење од околу два часа. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето на ул. Благој Ѓорев

Поради дефект на водоводна линија во текот на изминатата ноќ, денеска (22.07.2019) прекин на водоснабдувањето има на ул. Благој Ѓорев (од пазарче во Нова населба кон н. Тунел). Се работи на отстранување на дефектот.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето – ул. Браќа Миладиновци

Поради дефект на водоводна линија, прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Браќа Миладиновци од 9:15 часот се до отстранување на дефектот. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето во н. Керамидна

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, прекин на водоснабдувањето ќе има во н. Керамидна од 14:15 часот до отстранување на дефектот. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »