Известување 01.04.2021
Одбележување на 30 годишнина од работењето на Фабриката за вода
Чистење на снежните наноси од тротоарите долж градските улици (15.02.2021)
Препорака до граѓаните: заштитете ги водомерите од ниските температури!
Прекин на водоснабдувањето во с. Мамутчево – 04.02.2021
Утврдена цена за вода за пиење 2021 – 2023 год.
ИЗВЕСТУВАЊЕ-ставање во употреба на подземните контејнери
Среќни Новогодишни и Божиќни празници
Известување 22.10.2020
ПРИЈАВИ ПРОБЛЕМ / ДЕФЕКТ