ПРИЈАВИ ПРОБЛЕМ / ДЕФЕКТ
Известување 19.05.2020 година
Се обновува фонтаната во Младински парк
Соопштение 10.05.2020
ИЗВЕСТУВАЊЕ 19.03.2020
ИЗВЕСТУВАЊЕ
Засадени 440 садници од дрвја на повеќе локации во градот
УСПЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ -2019
Започна есенското садење на дрвја на јавните зелени површини во градот
Поправен е фотоволтаичниот систем на градската депонија