24/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

АДКОМ Здружение на комунални претпријатија Велес  Официјалната страна на општина Велес Биро за јавни набавки Влада на Република Македонија Јавен...

1 min read

Ценовник на услуги на ЈКП ДЕРВЕН Јавното комунално претпријатие ДЕРВЕН се финансира исклучиво од продажба на вода и извршени услуги....

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.