ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдување / Известување за прекин на водоснабдувањето

Известување за прекин на водоснабдувањето

Ги известуваме жителите од ул. Белградска дека поради дефект на водоводна линија има прекин на водоснабдувањето. Работните тимови на ЈКП Дервен ќе работат се додека не се отстрани дефектот.

Благодариме на разбирањето.

Исто така, проверете

Известување

Се известуваат жителите на ул. 11 Октомври, 4 Јули, Борис Трајковски и Никола Карев, дека …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *