ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдување / ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН НА ВОДОСНАБДУВАЊЕТО

Се известуваат жителите на ул. Даме Груев, дека поради дефект на водоводна линија има прекин на водоснабдувањето на оваа улица. Вработените од Сектор Водовод се на терен и ќе работат се до отстранување на дефектот, по што повторно ќе биде воспоставено водоснабдувањето.
Се извинуваме за непријатноста.

Исто така, проверете

Известување за прекин на водоснабдувањето

Ги известуваме жителите од ул. Белградска дека поради дефект на водоводна линија има прекин на …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *