26/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Поради дефект на водоводна линија на ул. Киро Зафиров кај месноста Теќе, ги известуваме граѓаните дека денеска (20.08.2018 година), во овој реон ќе биде прекинато водоснабдувањето од 9:00 часот се до отстранување на дефектот.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.