26/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Се известуваат жителите на ул. 11 Октомври, 4 Јули, Борис Трајковски и Никола Карев, дека поради неопходни работни активности за реконструкција на водоводна линија на ул. Благој Ѓорев на ден 07.09.2018 година (петок), ќе има прекин на водоснабдувањето од 9:00 часот до завршување на работните активности.

Благодариме за разбирањето.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.