23/07/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Чистење на излетничките места

Исчистено е крајбрежјето на е. Младост, летниковците и пешачките патеки од отпадот оставен од излетниците за време на прославата на 1 Мај, како и брегот на р. Бабуна.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.