01/08/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Расчистување на улиците по невремето

По обилните дождови деновиве, вработените од Сектор Комунална хигиена работат на расчистување на наносите од земја и кал на повеќе локации во градот.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.