24/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Тодорка Андреевска

1 min read

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна инсталација, денеска (07.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето ќе има на ул. Богдан...

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.