АПЕЛ: Плаќајте сметки за комунални услуги електронски
Известување 01.04.2021
Одбележување на 30 годишнина од работењето на Фабриката за вода
Чистење на снежните наноси од тротоарите долж градските улици (15.02.2021)
Препорака до граѓаните: заштитете ги водомерите од ниските температури!
Прекин на водоснабдувањето во с. Мамутчево – 04.02.2021
Утврдена цена за вода за пиење 2021 – 2023 год.
ИЗВЕСТУВАЊЕ-ставање во употреба на подземните контејнери
Среќни Новогодишни и Божиќни празници
Известување 22.10.2020