ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА (Страна 18)

ИЗВЕСТУВАЊА

15.08.2018

Во склоп на своите редовни работни активности, на ден 15.08.2018 година, Сектор Комунална хигиена, односно одделението Јавна комунална хигиена изврши метење на следните улици: 8 Септември, Страшо Пинџур, Гоце Делчев, Илинденска, уреден простор Народна кујна, Петре Прличко, Димитар Влахов, метење и перење на паркинг простор кај Градски пазар (горен дел), …

Повеќе »

14.08.2018

Во склоп на своите редовни работни активности, на ден 14.08.2018 година, Сектор Комунална хигиена, односно одделението Јавна комунална хигиена изврши метење на следните улици: 8 Септември, Страшо Пинџур, Гоце Делчев, Илинденска, уреден простор Народна кујна, Петре Прличко, паркинг простор кај Градски пазар (горен дел), Алексо Демниев (од почеток до Жито …

Повеќе »

13.08.2018

Во склоп на своите редовни работни активности, на ден 13.08.2018 година, Сектор Комунална хигиена, односно одделението Јавна комунална хигиена изврши метење на следните улици: 8 Септември, Страшо Пинџур, Гоце Делчев, Илинденска, Благој Ѓорев (од почеток до касарна), Нада Бутникошарева, Петре Прличко, паркинг простор кај Градски пазар (горен дел), Алексо Демниев …

Повеќе »

10.08.2018

Во склоп на своите редовни работни активности, на ден 10.08.2018 година, Сектор Комунална хигиена, односно одделението Јавна комунална хигиена изврши метење на следните улици: 8 Септември, Страшо Пинџур, Гоце Делчев, Илинденска, Борис Трајковски, Благој Ѓорев (од почеток до касарна), Петре Прличко и Димитар Влахов. Сектор Паркови, покрај редовните работни активности, …

Повеќе »

09.08.2018

Во склоп на своите редовни работни активности, на ден 09.08.2018 година, Сектор Комунална хигиена, односно одделението Јавна комунална хигиена изврши метење на следните улици: 8 Септември, Страшо Пинџур, Гоце Делчев, Илинденска, мост Гемиџии, Стар мост, Мало мовче со галарија, кејот покрај р. Вардар, Благој Ѓорев (од почеток до касарна), Петре …

Повеќе »

08.08.2018

Во склоп на своите редовни работни активности, на ден 08.08.2018 година, Сектор Комунална хигиена, односно одделението Јавна комунална хигиена изврши метење на следните улици: 8 Септември, Страшо Пинџур, Гоце Делчев, Илинденска, уреден простор Народна кујна, Благој Ѓорев (од почеток до касарна), Петре Прличко, Димитар Влахов, Нада Бутникошарева, паркинг простор кај …

Повеќе »

07.08.2018

Во склоп на своите редовни работни активности, на ден 07.08.2018 година, Сектор Комунална хигиена, односно одделението Јавна комунална хигиена изврши метење на следните улици: 8 Септември, Страшо Пинџур, Гоце Делчев, Илинденска, уреден простор Народна кујна, 11 Октомври, Петре Прличко, Димитар Влахов, Нада Бутникошарева, Лазо Осмаков со дел од Љубљанска, паркинг …

Повеќе »

06.08.2018

Во склоп на своите редовни работни активности, на ден 06.08.2018 година, Сектор Комунална хигиена, односно одделението Јавна комунална хигиена изврши метење на следните улици: 8 Септември, Страшо Пинџур, Гоце Делчев, Илинденска, Благој Ѓорев (од почеток до касарна), Алексо Демниев (од почеток до Жито Вардар), уреден простор Народна кујна, мост Гемиџии, …

Повеќе »

03.08.2018

Во склоп на своите редовни работни активности, на ден 03.08.2018 година, Сектор Комунална хигиена, односно одделението Јавна комунална хигиена изврши метење на следните улици: 8 Септември, Страшо Пинџур, Гоце Делчев, Илинденска, Благој Ѓорев (од почеток до касарна), Петре Прличко, Димитар Влахов, Нада Бутникошарова, 11 Октомври, паркинг простор пред градски пазар …

Повеќе »

01.08.2018

Во склоп на своите редовни работни активности, на ден 01.08.2018 година, Сектор Комунална хигиена, односно одделението Јавна комунална хигиена изврши метење на следните улици: 8 Септември, Страшо Пинџур, Гоце Делчев, Илинденска, Благој Ѓорев (од почеток до касарна), Самоборска, Плоштад Којник, уреден простор Народна кујна, Петре Прличко, Димитар Влахов, Нада Бутникошарова, …

Повеќе »