ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА (Страна 23)

ИЗВЕСТУВАЊА

Известување 15.09.2010

Ги известуваме нашите ценети корисници дека поради промена на водоводна линија, на 16ти Септември (четврток), во периодот од 9:00 до 11:00 часот водоснабдувањето ќе биде прекинато на ул. „4ти Јули“ и делови од ул. „Народен фронт“ и ул. „Ленинова“.   Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Известување 23.08.2010

Поради дефект на хидрофорски систем, водоснабдувањето на ул. Сараевска во текот на вчерашниот ден, 22.08.2010 година, се одвиваше со повремени прекини, а во текот на денешниот ден, 23.08.2010, поради потребни работни активности за отклонување на дефектот, водоснабдувањето ќе биде прекинато во 9.00 часот. Работните тимови на РЕ Водовод ќе ги …

Повеќе »

29.06.2010 – Известување

ЈКП Дервен соопштува дека од 01.07.2010 ќе се врши исклучување од водоводната мрежа на оние корисници кои имаат неплатени сметки. Ги молиме корисниците што ги немаат подмирено долговите тоа да го сторат што е можно побрзо.  Однапред ви благодариме.

Повеќе »

24.06.2010 – Известување

Ги известуваме граѓаните дека утре, на 25.06.2010, во периодот помеѓу 9:00 и 10:30 часот, поради неопходни работни активности за промена на водоводна линија, водоснабдувањето ќе биде прекинато на ул. Владимир Назор, ул. Димко Најдов и дел од ул. Кочо Рацин. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Известување 09.06.2010

Ги известуваме граѓаните дека поради неопходни работни активности на дефект на водоводна линија на ул. Јордан Хаџи-Константинов Џинот, во текот на денешниот ден прекин во водоснабдувањето ќе имаат граѓаните од ул. Јордан Хаџи-Константинов Џинот, Стеван Богоев, Вера Циривири и Ѓорче Петров. Нашите работни тимови ќе вложат напори дефектот да се …

Повеќе »

Известување 19.05.2010

Ги известуваме жителите на ул. Костурска дека поради неодложни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, во текот на денешниот ден ќе има прекин во водоснабдувањето.   Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Известување 18.05.2010

Ги известуваме жителите на ул. Орце Шутев и ул. Јовче Чучук дека поради работни активности за поставување на водоводен приклучок, утре, на 19.05.2010 година водоснабдувањето ќе биде во прекин во периодот од 8:00 до 10:00 часот. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Известување 14.05.2010

Ги известуваме жителите на ул. Белградска дека поради неодложни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија во текот на денешниот ден водоснабдувањето на оваа улица ќе биде во прекин. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Известување 11.05.2010

Ги известуваме нашите корисници дека поради работни активности за промена на водоводна линија, жителите на ул. Енгелсова, Ленинова, Крсте Мисирков, Панко Брашнар и дел од Моша Пијаде во текот на утрешниот ден, на 12.05.2010 година, во периодот од 8:00 до 10:00 часот ќе немаат вода за пиење. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Известување 27.04.2010

Ги известуваме жителите на ул. Лазо Трпков, Игманска и Сараевска дека поради неопходни работни активности на отстранување дефект на водоводна линија водоснабдувањето ќе биде привремено прекинато на ул. „Лазо Трпков“ и дел од ул. „Игманска“ и „Сараевска“ во текот на денешниот ден. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »