ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА (Страна 24)

ИЗВЕСТУВАЊА

Известување 26.04.2010

Ги известуваме граѓаните дека поради поправка на дефект на водоводна линија на ул. „Лазо Трпков“, денеска во 10:00 часот водоснабдувањето ќе биде привремено прекинато на ул. „Лазо Трпков“ и делови од улиците „Игманска“ и „Сараевска“. Работниот тим ќе вложи напори да го отклони дефектот во најбрз можен рок. Благодариме за …

Повеќе »

Известување 22.04.2010

Ги известуваме жителите на ул. Петре Алчев дека реконструкцијата на водоводна линија по оваа улица што започна денеска во 9:00 часот е завршена и водоснабдувањето е повторно нормализирано. Ги известуваме жителите на ул. Маршал Тито, Коле Дрнков и Димче Мирчев дека отклонет е дефектот на водоводна линија на ул. Маршал …

Повеќе »

Известување 22.04.2010

Ги известуваме жителите на ул. Петре Алчев дека во 9:00 часот, заради изведба на реконструкција на водоводна линија водоснабдувањето ќе биде привремено прекинато. Работните активности ќе бидат завршени во најкраток можен рок.   Ги известуваме жителите на ул. Маршал Тито, Коле Дрнков и Димче Мирчев дека поради дефект на водоводна …

Повеќе »

Известување 15.04.2010

Ги известуваме жителите на ул. Васа Кошулчева дека поради неопходни работни активности за отстранување на помал дефект на водоводна линија, водоснабдувањето ќе биде привремено прекинато. Очекуваме дефектот да се отстрани до 13.00 часот.

Повеќе »

Известување 14.04.2010

Ги известуваме граѓаните дека дефектот на канализациона линија на ул. Гоце Делчев е отклонет и сообраќајот на оваа улица е нормализиран. Се извинуваме за непријатноста.

Повеќе »

Известување 14.04.2010

Ги известуваме граѓаните дека поради дефект на канализациона линија привремено ќе биде затворен сообраќајот на ул. Гоце Делчев. Очекуваме дефектот да биде отклонет до 13:00 часот денеска. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Известување 13.04.2010

Ги известуваме граѓаните дека денеска, на 13.04.2010, во 23.00 часот, беше отклонет дефект на водоводна линија на ул. Васил Главинов поради кој во текот на денешниот ден беше прекинато водоснабдувањето на оваа улица и улиците Првомајска и Мицко Козар. Им се извинуваме на потрошувачите за непријатноста.

Повеќе »

Известување 13.04.2010

Ги известуваме граѓаните дека денеска, на 13.04.2010 беше отклонет поголем дефект на ул. Јовче Ќучук, поради кој беше прекинато водоснабдувањето на оваа улица и на улиците Јован Алабаков и Благој Јосмов. Им се извинуваме на потрошувачите за непријатноста.

Повеќе »

Известување 13.04.2010

Ги известуваме жителите на ул. Васил Главинов, Првомајска и Мицко Козар дека поради дефект на водоводна линија водоснабдувањето е во прекин. Работните активности за отклонување на дефектот се во тек. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Известување 13.04.2010

 Ги известуваме граѓаните кои живеат на ул.Васил Главинов, Јовче Ќучук, Јован Алабаков и Благој Јосмов дека поради дефекти на водоводна линија,водоснабдувањето ќе биде прекинато во текот на денешниот ден. Дефектите ќе биде отстранети во најкраток можен рок. Благодариме на разбирањето.

Повеќе »